שלושה מתכוני תפוחים

טעימים ופשוטים להכנה! בתאבון.


מתכוני תפוחים:

love apples wallpaper 1600x900

תפוח עץ ממולא באגוזי מלך:

זמן הכנה: 3 דקות

זמן בישול: 2 דקות

כמות המנות: 1

רכיבים: תפוח עץ, כפית סוכר חום, כפית קינמון, חופן אגוזי מלך.

אופן ההכנה: הוציאו את ליבת התפוח כך שתיווצר ממנו קערה. הכניסו את אגוזי המלך ובזקו על כולו את הקינמון והסוכר החום. הכניסו למיקרוגל לכדקה וחצי. הוציאו וערבבו את אגוזי המלך בתוך הקערה. הכניסו למיקרוגל לדקה נוספת.

בתיאבון.



מרק גזר ותפוח עץ:

זמן הכנה: 30 דקות.

זמן בישול: 30 דקות

כמות המנות: 6

רכיבים: גזר אחד גדול, 2 תפוחי עץ, כף אבקת מרק צמחי ללא מונוסודיום גלוטמט, 6 כוסות מים.

אופן ההכנה:

קולפים וחותכים את הגזר, קולפים וחותכים את התפוחים (מוציאים את הליבה כמובן). מכניסים לסיר עם המים ואבקת המרק ומרתיחים. לאחר שהגזר והתפוח התרככו טוחנים באמצעות מוט בלנדר. מגישים חם.

בתיאבון.



צ'יפס תפוח עץ בטעמים וניחוחות שונים:

זמן הכנה: 30 דקות

זמן אפיה: כשעה

כמות המנות: 8

רכיבים: 4 תפוחי עץ טריים, ציפורן טחון, קינמון, צ'ילי גרוס, גארם מסאלה

אופן ההכנה:

פורסים דק את התפוחים (ניתן להיעזר במנדולינה) ומחלקים ל4 קערות קטנות. בכל קערה מוסיפים קמצוץ מאחד התבלינים כך שיצאו צ'יפסים ב4 טעמים שונים. מערבבים עם הידיים בעדינות כדי לא לפצוע או לשבור את התפוחים בתנועה סיבובית. אחרי כל תבלין שוטפים ידיים ומערבבים בקערה הבאה. מניחים נייר פרגמנט ע"ג תבנית ומחממים תנור ל225 מעלות. פורסים ע"ג נייר הפרגמנט שכבה שתהיה פחות או יותר אחידה. מכניסים לתנור בין שלושת רבעי שעה לשעה – עד שרואים שהפרוסות זהובות ופריכות. ניתן להפוך באמצעות מרית סיליקון ולאפשר לפרוסות להשחים גם מצידן השני. לאחר שמוכן ניתן לאחסן בכלי אטום לאויר.

בתיאבון.

חדשות - חם באתר !

 

סנסה